Since 2019

Onze werkwijze

Met een hart

Kleinschalig

L'origien is een kleine en warme onderneming dat anno 2016 is opgericht door zin naar ambacht en kwaliteit. Door enkele fantastische helpers en onze eigen passie streven wij dag in, dag uit naar absolute ambacht. Geen groothandel, maar korte keten.

Prijsbewust

Prijsbewust

Wij bekijken producten in hun seizoen & vergelijken tussen verschillende leveranciers.
Zo kunnen wij u de meest prijsbewuste producten aanbieden!

Lokaal

Lokale Verse Producten

Onze streek heeft zeer veel te bieden, wij selecteren steeds het beste! Wij werken steeds met de meest verse producten die we zelf telen of bij de lokale fruitboer kunnen vinden! Zo is kwaliteit gegarandeerd.

Ontdek onze nieuwe smaak

Met veel liefde en passie gemaakt

Frisco

Boek onze ijswagen

 

Heb jij binnenkort een bedrijfsevent, tuinfeest, communie, verjaardagsfeest, trouw,....en ben je nog op zoek naar een lekker dessertje?

Wagen
Ijsautomaat

ijsjesautomaat

Ontdek het gemak en de verfrissing met onze ijsjesautomaat van L'Origien! Deze innovatieve automaat brengt jouw favoriete smaken rechtstreeks naar jou toe, op elk moment van de dag. Met een eenvoudige druk op de knop heb je binnen enkele seconden een heerlijk ambachtelijk ijsje in handen. Of je nu trek hebt in klassieke smaken zoals vanille en chocolade, of liever iets avontuurlijkers wilt proberen, onze ijsjesautomaat heeft voor elk wat wils. Geniet van het gemak en de smaakvolle traktaties die onze automaat te bieden heeft. Beleef een moment van genot en verfrissing, waar je ook bent, met de ijsjesautomaat van L'Origien!

Sander Tobback

Ambitieuze chefkok van opleiding die steeds voor kwaliteit boven kwantiteit opteert, oprichter van L'origien. "Winnaar beste ijs van België 2017"

Oprichter van L'Origien

Sander Tobback

Sander