Onze producten

Hieronder vindt u een overzicht van onze producten

! NIEUW ! Ijscoupes in glazen bokaaltjes

Heb jij ook graag nét die geschikte hoeveelheid uit je diepvries om in je zetel te kunnen ploffen zonder de overschot terug naar de diepvries te moeten doen? JA?! Dan hebben wij dé perfecte oplossing, onze lievelingscoupes nu gemaakt in een glazen bokaaltje bestaande uit verschillende laagjes ambachtelijk roomijs, toppings en sausjes. (We werken met een stempelkaart voor de teruggebrachte bokalen, goed voor je portemonnee en voor ons milieu!)

Pannenkoeken - Wafels

Ook voor iets hartig kan u bij ons terecht. In Kampenhout kan u op onze menu kiezen tussen ambachtelijk bereide pannenkoeken of Brusselse wafels met verschillende verse supplementen.

Huisbereid roomijs

Dankzij onze passie en voorliefde voor ijs maken wij graag voor u talloze heerlijke creaties.

Ijstaarten

Met ons ambachtelijk ijs maken we leuke creaties waaronder meer heerlijke ijstaarten, groot of klein, voor ieder wat wils. Bestellingen worden enkel telefonisch aangenomen.

Ijslammetjes

Voor een communie maken wij ijslammetjes op maat

Huisbereide patisserie

Naast schepijs, ijstaarten en ijslammetjes breiden wij ons assortiment uit met huisbereide patisserie. In Kampenhout zal er heerlijke taart in de toog te vinden zijn*. (*afhankelijk van de temperaturen)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x