! NIEUW ! Ijscoupes in glazen bokaaltjes

Met trots stellen we jullie voor: onze ijscoupes in bokaaltjes.

De korte versie van het idee

Een idee dat al een tijdje in ons achterhoofd zat maar nog niet de geschikte moment en vooral tijd voor was geweest. Toen kwam COVID heel plots, wat zeker niet voor alles leuk was/is maar voor dit idee was het de uitgelezen moment om hiervan nu eindelijk werkelijkheid te kunnen maken.

Heb jij ook graag nét die geschikte hoeveelheid uit je diepvries om in je zetel te kunnen ploffen zonder de overschot terug naar de diepvries te moeten doen? JA?! 

Dan hebben wij dé perfecte oplossing, we maakten onze lievelingscoupes nu in een glazen bokaaltje bestaande uit verschillende laagjes ambachtelijk roomijs, toppings en sausjes. Zo gevuld dat wanneer je met je lepel een schepje neemt je van elk laagje het beste ervaart. GRAAG GEDAAN! :-)

Aangezien we elke dag opnieuw streven naar Ambacht, (H)eerlijkheid en Passie moesten onze bokaaltjes hier natuurlijk ook in passen. De Ambachtelijke wijze die we gebruiken bij alles wat we maken zat alvast goed, de Passie zéker en vast want het idee was volledig klaar om eindelijk tot leven geroepen te worden.. 

Maar wat met (H)eerlijkheid? Enkele gelukkige vrijwilligers mochten proeven en waren fan. Maar we wouden meer doen ... Wat met het ecologische aspect? Toen vonden we dé oplossing: glazen bokaaltjes.

Wanneer deze (leeg en proper ;-)) teruggebracht worden, krijgen jullie van ons een spaarkaartje. Elk bokaaltje dat wordt terug gebracht verdiend een stempel, wanneer de spaarkaart vol is krijgen jullie een korting van 4 EURO vrij te gebruiken in onze assortiment. De prijs per bokaal is €6,70 en je kan het volume vergelijken met een ijscoupe van L’origien, grote porties dus. ;-) Dankzij de spaarkaart geven wij per bokaal 0,40 euro terug, goed voor je portemonnee en voor onze mooie wereldbol. Wij werken graag op deze manier aan een mooie(re) toekomst.


Dé verschillende soorten

Wij zijn van plan nog uit te breiden maar stellen jullie alvast 6 verschillende handgemaakte ijscoupes voor:

- De klassieker der klassieken: Dame Blanche, wij staken deze in een nieuw 'funky' (glazen) jasje en gaven hem de naam HOT CHOCOLATE: verse chocoladesaus + feuilletine + (h)eerlijk vanille ijs. Wat bedoelen we daar ook weer juist mee? Vanille ijs met échte vanille stokken, eieren, room, koemelk,.. Kortom met enkel en alleen maar de beste ingrediënten natuurlijk!

- COULEUR CAFE, een vrolijk glaasje met vanille en mokka ijs, crumble van speculaas. Afgewerkt met verse karamelsaus en stukjes karamel die het krakend geluid maken waar we vrolijk van worden. 

- Onze (exclusieve) coupe van het huis, de 'coupe L'origien' mocht zéker niet ontbreken. 

Omdat de combinatie van vanille- en mokkaroomijs met een laagje passie-mango bestrooid met koffiepoeder, chocoladestukjes en overgoten met gezouten karamelsaus ons wel een exotisch gevoel geeft is dit de nieuwe MANGO & GROOVE.

- We hebben ons citroentaartje bereidt met Bretoens zanddeeg, citroen crème afgewerkt met gebrande merengue bovenaan nagemaakt in een bokaaltje. Met deze JOHN LEMON hopen we jullie te kunnen verfrissen in de warmere maanden (of wintermaanden aangezien we voor de zoetere liefhebbers een laag frambozen hebben voorzien ;-)).


- BERRY & WHITE: vanille- en frambozenroomijs en chocoladestukjes met een krokant laagje van merengue tussen beide ijssmaken en een rijke laag van bosvruchten omhuld met een coulis van frambozen.

- Ook de liefhebbers van onze coupe Baileys zijn we niet vergeten! Vanille- en banananroomijs met twee lagen heerlijke karamelsaus, stukjes chocolade, pindanoten en dit alles overgoten met de énige echte Baileys Irish Cream. Een coupje om even bij weg te dromen met de naam (hoe kon het ook anders?) MILK & ALCOHOL.

Zien jullie de link met elke naam? COOL! 

Weet jij graag meer over het verhaal? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Smakelijk!


Tiendeschuurstraat 41 1910 Kampenhout
info@lorigien.be
T 016 65 74 15


Openingsuren
Foto's
Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x